Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Tarwestraat 81

€ 220 000

Zonnige verzorgde woning Tarwestraat 81 met 5 slpk. ! Gevels en dak mogen gezien worden !

Verzorgde woning met 5 slpk in de Tarwestraat. Op wandelafstand van stadscentrum en overal dicht bij winkel en openbaar vervoer. Makkelijk parkeren voor de deur . Woning is mooi in orde en verzorgd. De voorgevel en achtergevel evenals het dak zijn in een perfecte staat. Ook is er een zeer zonnige en zeer gezellige afgesloten tuin. Ook op te merken dat er reeds vele ramen vernieuwd werden. De verwarming is boven centraal via gaswandketel . Deze gaswandketel staat tevens in voor de warmwaterproductie. Op het gelijkvloers zijn het individuele gaskachels en de woning is zeer gemakkelijk te verwarmen.

De indeling op gelijkvloers en – 1 : Werd zo goed als volledig onderkelderd (perfecte droge kelders). Er is plaats voor hobby ruimte en er zelfs een handige werkbank en werktafel. Op gelijkvloers is er een tweedelige keuken waar zeer gemakkelijk en weinig kosten 1 grote mooie keuken gemaakt worden. Mocht men er één ruimte van maken dan is er ontzettend veel lichtinval. Ver is er een leuk terras en een zonovergoten prachtige en gezellige tuin. Tevens is er op het glvl een berging voor tuingerief.

Op verdiepingen heeft u een zeer grote badkamer , 2 slaapkamers en een toilet. Op de twee verdieping heeft u 3 slaapkamers en toegang tot de zolder.
Plannen op kantoor!

Ideale woning voor gezin of jonge koppels met kinderen !

Prijs 245.000 euro.

Algemene informatie

Referentie:KS TK 1118
Type:Woning
Ligging:Stad, In woonwijk, Kust, Voorstad
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Terras:Ja

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning :Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd