Immobilia Bel Air & mar'immo

Samenstelling site

De site werd samengesteld  met de grootste zorgen.    Foutjes  zijn onvermijdelijk en we zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor deze foutjes.     Mocht u twijfelen aan de correctheid van bepaalde gegevens ,   bel dan steeds  het agentschap  op  voor verdere en juiste info.
 

Maatregelen Corona - COVID 19

Geachte mede-eigenaars
Beste Klanten
 
Overwegend onze bezorgdheid voor de gezondheid van ons cliënteel (dat grotendeels valt binnen de leeftijdscategorie met verhoogd risico) –en eigen medewerkers (syndici begeven zich continu in vergaderingen) zijn we genoodzaakt enkele preventieve maatregelen te nemen.
 
Naar aanleiding van de diverse adviezen die we bekomen hebben van UNIZO, Confederatie van Immobiliën Beroepen en de FOD Volksgezondheid m.b.t. de huidige Corona pandemie streven we  naar het vermijden van onnodige fysiek/persoonlijk contact. Kantoorbezoeken / loketwerking wordt in die zin opgeschort tot de hieronder vermelde datum. UITERAARD KUNNEN ALLE MELDINGEN BLIJVEN GEBEUREN VIA DE GEBRUIKELIJKE TELEFOONNUMMERS EN EMAILADRESSEN. DE SYNDICAFDELING BLIJFT GEWOON ACTIEF EN ZAL EVEN HARD BLIJVEN WERKEN AAN DE LOPENDE DOSSIERS EN DE PERMANENTIE VERZEKEREN.
 
In onze sector is het echter aangewezen om doordachte –en duidelijke beslissingen te nemen.
 
Vermelde maatregelen starten met onmiddellijke ingang en zijn minstens van kracht tot 31/03/2020.
 
We danken u voor uw begrip en blijven tot uw dienst.

CORONA

In het belang van ieders welzijn werken wij gedurende de coronacrisis achter gesloten deuren.
Onze dienstverlening blijft zoals steeds wél doorgaan. U kunt echter altijd een afspraak  maken  na voorafgaandelijke telefoon (voor zover toegestaan) en nog beter  zoals steeds  zijn wij te bereiken via telefoon -telefoonnummer- of per mail.
Dank voor uw begrip en blijf gezond !
 
Middelkerke interieur

Johan wacht op u !

Voor de afwerking van ons kantoor in Middelkerke, lieten we niets aan het toeval over. Een uitnodigend interieur, discrete ruimtes voor onderhandeling, voor de syndicklanten een state of the art vergaderzaal, Breng ons een bezoekje, Zeedijk 107.

Nieuw kantoor te Middelkerke !

We wensen al onze klanten en toekomstige klanten het allerbeste voor het nieuwe jaar. 2020 staat voor ons in het teken van groei. We hebben onze pijlen gericht op Middelkerke, met een ervaren team zullen we de Middelkerkenaars bijstaan voor alle vastgoedtransacties en voor het beheer van de appartementsgebouwen.

Jobs

De autonome bedrijven  nv Immobilia Bel Air     (verhuur – verkoop)  en Bvba    Agence Mar’immo  (syndic) zijn sinds meer dan 25 jaar actief en een vaste waarde op de Oostendse vastgoedmarkt.
 
 
Heden hebben wij met oog op verdere en voortdurende expansie  4  open vacatures.       Ook indien deze vacatures ingevuld  zijn , mag u ingeval u een meerwaarde zou kunnen zijn voor onze bedrijven steeds spontaan uw schriftelijke kandidatuur doorsturen naar  algemeen directeur  mevr. Hilde Malfait   (hilde@agencemarimmo. download vacature

Shirts klaar !

Vanaf heden is het een feit. De volledige jeugdafdeling van KV Oostende speelt hun wedstrijden met deze prachtige shirts met even prachtig en opvallend Immobilia Bel Air NV logo. Succes jongens !

Mede-eigendom made simple video's : Wat bij een schadegeval ?

In onze reeks verduidelijkende video's als eerste hete hangijzer. Wat dient een mede-eigenaar te ondernemen bij het vaststellen van schade in een gebouw ? Wat is de rol van de syndicus, wat is het verloop? Klik hier voor de video

Immo Bel Air nieuwe shirtsponsor van KV Oostende jeugd

Bel Air Immobilia Oostende is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met KVO Se'Academy als een nieuwe shirtsponsor. Afgelopen 25 jaar is Immo Bel Air een vaste waarde geworden in Oostende. Uw partner voor verhuur en verkoop aan zee had de afgelopen jaren de wind in de zeilen en kon naast haar verkoop -en verhuuractiviteiten, via haar autonome syndickantoor Agence Mar'immo BVBA doorgroeien tot de grootste syndicus van Oostende. 

Immobiliën is onze passie ! Vermelde groei was enkel mogelijk geweest door het investeren in talent op de arbeidsmarkt, zowel bestaand talent als talent in wording.

Deze visie trekken we nu door naar een andere passie zijnde voetbal waar we nu ook mee investeren in aanstormend talent. We hopen met deze impuls jonge spelertjes dat extra duwtje in de rug te geven zodoende ze alle kansen krijgen om hun talent te ontwikkelen.

Bovendien zijn we overtuigd dat dit ook onze bedrijvigheid zal stimuleren, KV Oostende is een groeiende merknaam die met de jeugd over gans België verschijnt. De nodige visibiliteit voor Immo Bel Air NV gaat hiermee gepaard.

GO KVO !! Veel succes voor het volgende seizoen !

Syndicbureau investeerde opnieuw in haar klanten!

Naast de digitalisering  investeerde  het syndicbureau Mar'immo  ook in nog betere infrastructuur voor haar syndicusklanten.       De  meeste recente wijziging  is de modulaire vergaderzaal  van het syndickantoor op het Strandplein.        Voortaan kunnen ook vergaderingen van grote gebouwen in een uiterst professioneel kader plaatsvinden (met projectie, schrijftafels ...).   Eveneens kan deze modulaire vergaderzaal   opgesplitst  worden.      Zo kunnen voortaan 2 à  3 vergaderingen  op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.  
 
 
Ook het syndickantoor Agence Mar'immo Stad  investeerde  in een professionele vergaderzaal voor haar klanten naast het reeds bestaande syndickantoor.        Ook hier verlopen  de vergaderingen in een professioneel  discreet kader !
 

Oostendse Bouw-, Immo-, Vakantie- en Verblijfsgids

Kijk naar onze publiciteit in deze gids. download hier