Johan wacht op u !

Voor de afwerking van ons kantoor in Middelkerke, lieten we niets aan het toeval over. Een uitnodigend interieur, discrete ruimtes voor onderhandeling, voor de syndicklanten een state of the art vergaderzaal, Breng ons een bezoekje, Zeedijk 107.

Nieuw kantoor te Middelkerke

We wensen al onze klanten en toekomstige klanten het allerbeste voor het nieuwe jaar. 2020 staat voor ons in het teken van groei. We hebben onze pijlen gericht op Middelkerke, met een ervaren team zullen we de Middelkerkenaars bijstaan voor alle vastgoedtransacties en voor het beheer van de appartementsgebouwen.

Jobs

De autonome bedrijven  nv Immobilia Bel Air     (verhuur – verkoop)  en Bvba    Agence Mar’immo  (syndic) zijn sinds meer dan 25 jaar actief en een vaste waarde op de Oostendse vastgoedmarkt.
 
 
Heden hebben wij met oog op verdere en voortdurende expansie  4  open vacatures.       Ook indien deze vacatures ingevuld  zijn , mag u ingeval u een meerwaarde zou kunnen zijn voor onze bedrijven steeds spontaan uw schriftelijke kandidatuur doorsturen naar  algemeen directeur  mevr. Hilde Malfait   (hilde@agencemarimmo.be).
 

Shirts klaar !

Vanaf heden is het een feit. De volledige jeugdafdeling van KV Oostende speelt hun wedstrijden met deze prachtige shirts met even prachtig en opvallend Immobilia Bel Air NV logo. Succes jongens !

Introduction animée Agence Mar'immo BVBA

Wat kunnen wij voor u betekenen als syndicus?  Klik hier voor de video

Mede-eigendom made simple video's : Wat bij een schadegeval ?

In onze reeks verduidelijkende video's als eerste hete hangijzer. Wat dient een mede-eigenaar te ondernemen bij het vaststellen van schade in een gebouw ? Wat is de rol van de syndicus, wat is het verloop? Klik hier voor de video

Immo Bel Air nieuwe shirtsponsor KVO Jeugd

Bel Air Immobilia Oostende is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met KVO Se'Academy als een nieuwe shirtsponsor. Afgelopen 25 jaar is Immo Bel Air een vaste waarde geworden in Oostende. Uw partner voor verhuur en verkoop aan zee had de afgelopen jaren de wind in de zeilen en kon naast haar verkoop -en verhuuractiviteiten, via haar autonome syndickantoor Agence Mar'immo BVBA doorgroeien tot de grootste syndicus van Oostende. 

Immobiliën is onze passie ! Vermelde groei was enkel mogelijk geweest door het investeren in talent op de arbeidsmarkt, zowel bestaand talent als talent in wording.

Deze visie trekken we nu door naar een andere passie zijnde voetbal waar we nu ook mee investeren in aanstormend talent. We hopen met deze impuls jonge spelertjes dat extra duwtje in de rug te geven zodoende ze alle kansen krijgen om hun talent te ontwikkelen.

Bovendien zijn we overtuigd dat dit ook onze bedrijvigheid zal stimuleren, KV Oostende is een groeiende merknaam die met de jeugd over gans België verschijnt. De nodige visibiliteit voor Immo Bel Air NV gaat hiermee gepaard.

GO KVO !! Veel succes voor het volgende seizoen !

Syndicbureau investeerde opnieuw in haar klanten!

Naast de digitalisering  investeerde  het syndicbureau Mar'immo  ook in nog betere infrastructuur voor haar syndicusklanten.       De  meeste recente wijziging  is de modulaire vergaderzaal  van het syndickantoor op het Strandplein.        Voortaan kunnen ook vergaderingen van grote gebouwen in een uiterst professioneel kader plaatsvinden (met projectie, schrijftafels ...).   Eveneens kan deze modulaire vergaderzaal   opgesplitst  worden.      Zo kunnen voortaan 2 à  3 vergaderingen  op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.  
 
 
Ook het syndickantoor Agence Mar'immo Stad  investeerde  in een professionele vergaderzaal voor haar klanten naast het reeds bestaande syndickantoor.        Ook hier verlopen  de vergaderingen in een professioneel  discreet kader !

Guide Immobilier Ostendais

Veuillez trouvez notre guide immoblier Ostendais download hier