Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 146 Liege

€ 1 350

Recent gerenoveerd 2 slpk. app met frontaal Zeezicht centraal op de Zeedijk. Ook 2 badkamers en 2 terrassen gelegen op topligging. Verkeersvrije gedeelte van de zeedijk.


App. type circa 120 M2

App gelegen op topligging op het centrale strandplein direct aan zee en strand. Is bovendien gelegen aan het verkeersvrije centrale gedeelte van de Zeedijk en bijgevolg kunnen kinderen probleemloos en zonder enig risico het strand bereiken.

Dit appartement werd recent volledig gerenoveerd en is overal voorzien van stoneparket. Ook dit appartement is zeer gezellig en beschikt over een terras langs voorzijde en achterzijde.
Heerlijk een wijntje drinken op uw terras bij zonsondergang of lekker eten op het terras in uw eigen geruststellende bubbel (Corona free).

Indeling appartement; inkom via gepantserde deur app. , terras enerzijds met frontaal zicht op zee en terras anderzijds langs de zonnezijde. Grote living met zeezicht, semi gesloten keuken, mooie ruime gangen. Berging, apart toilet, badkamer met ligbad en badkamer met douche. De slaapgelegenheid is als volgt : 2 tweepersoonsbedden in zeer grote slpk die in twee gedeeld is , 2 tweepersoonsbedden in eveneens zeer grote slpk die in twee gedeeld werd en privacy gerespecteerd werd via kast met schuifdeur. Het appartement is gelegen op de zevende verdieping. Zeer centraal gelegen appartement bij het strand, winkels en openbaar vervoer.

Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging in deze topresidentie op de zeedijk! Andere voorzieningen in deze residentie is vuilnisberging op het niveau - 2 en het appartement is ook rolstoeltoegankelijk. Dit appartement is bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden en is betaalbaar.

Kan dus gehuurd worden per weekend , mid-week, week, maanden , maanden of langere periode. Indien niet voor langere periode wordt gehuurd zijn de prijzen variabel en kan u deze prijzen zien via Bel Air Holiday terug te vinden op onze site : www.immo-bel-air.be en verdere info kan u bekomen via verhuur@immo-bel-air.be


PS Prijzen kunnen variabel zijn : zie www.immo-bel-air.be

Algemene informatie

Referentie:DT TH 2119
Type:Appartement
Ligging:Stad, Aan water, Residentieel
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1971
Op verdieping:6
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Terras:10 m²

Comfort

Gemeubeld:Ja
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

informatieplicht

EPC Index:116,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed