Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Aartshertogstraat 92

€ 185 000

Nieuwbouwproject residentie Bel Air I Oostende Type Rio 1 ste verdieping met supergrote terrassen

Met residentie Bel Air I brengen wij u een uniek nieuwbouwproject. Residentie “Bel Air I” combineert immers appartementen met subliem lateraal en mooi ongehinderd open zicht aan een uitstekende prijs en kwaliteit.
Dat dit nieuwbouwproject in één van de meeste hippe buurten te Oostende dichtbij het strand en het prachtige centrale Strandplein wordt opgetrokken hoeft geen betoog. Bewijs daartoe zijn de vele grote nieuwbouwprojecten in de buurt die eveneens naadloos verbonden zijn met de historische binnenstad. Ons kwalitatief nieuwbouwproject wil zich onderscheiden van de andere nieuwbouwprojecten in de buurt door z’n kleinschaligheid en jaarlijks makkelijk betaalbare algemene onkosten. Ook zeer belangrijk om weten is dat de appartementen in residentie “Bel Air I” niet onder erfpacht verkocht worden. Zo wordt u wel degelijk bij aankoop van een pand bij ons grondeigenaar.
Het project kan u ontdekken in deze brochure en natuurlijk zijn we steeds bereid verdere informatie te verschaffen via het aangestelde verkoopkantoor nv Immobilia Bel Air , Zeedijk 148 , 8400 Oostende (tel. 059/330 430)App. Type RIO
Appartement met 1 slaapkamer
2 terrassen
4 personen

Doorlopend appartement . Naast de inkomhall en toilet , praktisch ingedeelde living , grote berging waar onder ander wasmachine en droogkast kan voorzien worden. Mooie badkamer met inloopdouche en mooie slaapkamer. Zoals in alle appartementen is er zeer veel lichtinval door z’n grote glaspartijen over de volledige hoogte en lengte van het appartement. Hier is het terras achter ook zeer aangenaam door z’n zeer zonnige beleving en z’n discreet karakter om in uw ligzetel te zonnen. Door de grootte van het terras vooraan is er bijvoorbeeld voldoende plaats voor een tafel en stoelen zodat u stevig kan ontbijten. Hoe kunt u beter de dag starten ?

Ook mogelijkheid tot aankoop van extra berging of parking en / garage in volledig overdekt garagecomplex.


Verfijnde architectuur en een perfecte afwerking.

Algemene informatie

Referentie:R TK 1872
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Aan water, Residentieel, Kust
Perceeloppervlakte:643 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Bouwlagen:8
Op verdieping:1
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:1
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja

Comfort

Lift:Ja
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Kabel:Ja