Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 148 7de

€ 625 000

Luxe 3 slpk. hoek -app met frontaal Zeezicht centraal op de Zeedijk. Badkamer en keuken gerenoveerd. Voor wie het iets meer mag zijn !


Zeer groot hoekappartement met mogelijkheid tot aankoop van standplaats in het gebouw.
Dit appartement is gelegen in traditiegebouw Los Angeles (iets meer dan 50 jaar oud)! Het appartement werd gerenoveerd iets meer dan 10 jaar terug. Ook de initiële chauffage- en waterleidingen werd vernieuwd , teneinde af te rekenen met lekkages (opgelet enkel de leidingen in het privatief werden vernieuwd).
Indeling appartement; terras met zicht op zee en terrassen langs de zonnezijde. Grote living met zeezicht, mooie open praktische keuken op maat, mooie ruime gangen vol lichtinval. Berging, 3 slaapkamers waarvan 2 in modern parket en 1 in graniet (ook de gangen tot en met de keuken zijn in graniet). Er is ook een moderne badkamer met inloopdouche en bad en badkamermeubel . Apart toilet met hangtoilet.
Gepantserde deur. En drie moderne glaze deuren deuren in het appartement.


Verder belangrijke info over gebouw :

De zijgevel ter hoogte van dit appartement wordt normaliter binnenkort volledig vernieuwd .

Het masterplan om het vele betonrot en waterinfiltraties via de gevels aan te pakken werd niet goedgekeurd door een vorige AV . Er werd beslist om normaliter het gebouw in fases te renoveren zodat het financieel draaglijker zou zijn. De fase voor renovatie zijgevel werd wel goedgekeurd door een vorige AV maar deze beslissing werd bekampt via het vredegerecht. De mede-eigenaars werden door de vrederechter aan de hand van zijn gedetailleerd en gefundeerd vonnis in het gelijk gesteld. Concreet betekent dit voor fase 1 (ter hoogte van alle hoekappartementen) dat de volledige zijgevel dient afgebroken te worden inclusief de ramen van alle hoekappartementen die allen gewijzigd dienen te worden door z'n nieuwe afmetingen en opdeling ramen. Daardoor zou nu eens en voor altijd dienen afgerekend te worden met jarenlange waterinfiltraties via gevel. Deze nieuwe ramen zijn privatief te bekostigen (hier dient gedacht te worden aan een uitgave circa 25000 euro). Ook voor het privatief zullen er voor alle hoekappartementen aanpassingen dienen te gebeuren aan vloer en chauffageleidingen.Appartement is zeker ook geschikt voor verhuur en zeer veel panden in blok D worden verhuurd. Kortom een investering op termijn.


Niet verplicht om standplaats in gebouw bij te kopen , standplaats mag ook afzonderlijk aangekocht worden. Opgelet bij aankoop van appartement is het wel aangewezen een parking te kopen . Het is hier immers moeilijk om een parkeersplaats te vinden . Laatste is bovendien geen overbodige luxe nu er circa duizend nieuwe appartementen achter deze residentie " Los Angeles" nu worden gebouwd.

Algemene informatie

Referentie:DT TK 2448
Type:Appartement
Ligging:Residentieel
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1970
Op verdieping:7
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Terras:8 m²

Comfort

Winkel:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

informatieplicht

EPC Index:327,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed