Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 153 OBea

€ 1 350

Luxe 2 slpk. app met frontaal zeezicht centraal op de Zeedijk- Strandplein Oostende . Prachtig gerenoveerd app . Maximum 8 personen


In de residentie Puerto Cristo op centrale topligging vindt men bijna nooit een zo'n prachtig gerenoveerd appartment. Dit appartement werd bovendien recent en klassevol afgewerkt.


Er is een groot terras aan de kant zeedijk waar u met wijntje kan genieten met uw dierbaren of vrienden van de ondergaande zon. Tevens is er een groot zonneterras langs de achterzijde.
Het appartement ligt op de tweede verdieping , heeft prachtige zichten en is op een zeer interessante verdieping voor mensen die hoogtevrees hebben.


U kan komt binnen via gepantserde deur , heeft een ruime inkomhall , er is een technische berging evenals een berging voor wasmachine en droogkast en andere ruimte tot het plaatsen van spullen . Er zijn twee slaapkamers ééntje met een tweepersoonsbed en ééntje met stapelbed. In de woonkamer is nogmaals een divanbed voor 2 personen alsook een tweepersoonsbed die eenvoudig uit de kast kan getrokken worden .

De keuken is subliem voorzien van alle apparaten alsook een mooie granieten werkblad. Uiteraard is er wifi en een sart tv . Alle vertrekken werden betegeld want interessant is voor personen die last hebben van astma. Ook alle sporten zoals Golf, de paardensport , het nieuwe stedelijke zwembad zijn in de buurt. Ook restauranten en ander vertier vindt men hier in overvloed .

Kan gehuurd worden per weekend , mid-week, week, maanden , maanden of langere periode. Indien niet voor langere periode wordt gehuurd zijn de prijzen variabel en kan u deze prijzen zien via Bel Air Holiday terug te vinden op onze site : www.immo-bel-air.be en verdere info kan u bekomen via verhuur@immo-bel-air.be of info via 059/330.430


Opgelet : Prijzen zijn vanaf en kunnen variabel zijn : zie www.immo-bel-air.be


Algemene informatie

Referentie:DT TH 2112
Type:Appartement
Ligging:Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Residentieel, Kust
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1971
Op verdieping:2
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Terras:5 m²

Comfort

Gemeubeld:Ja
Kindvriendelijk:Ja
Metro knooppunt:Ja
Bushalte:Ja
Tramhalte:Ja
Winkel:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

informatieplicht

EPC Index:124,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed