Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 148 Münch

€ 2 400

Megagroot hoekapp. op topligging ! Direct aan Strandplein - Oostende direct aan zee en strand. Dit appartement heeft de afmetingen van een villa. Uniek en niet te vinden op zo'n to


Deze samengevoegde appartementen hebben werkelijk de oppervlakte van een dikke villa (een kleine 400 M2 op zeedijk ; uniek in zijn aanbod.
Alle kamers werden samengevoegd en is er voor 14 personen slaapgelegenheid! Ideaal voor grote families of groepjes vrienden. Let wel lawaaierig haantjesgedrag wordt niet naar waarde geschat. Dit hoek - appartement in residentie Los Angeles is uniek en heeft klasse. Alles is afgewerkt op maat en in duurdere materialen. Ook hier is het heel gezellig toeven !
Indeling appartement; terrassen met zicht op zee en terrassen langs de zonnezijde. Grote dubbele living met panoromisch zeezicht, zeer mooie en aparte keuken met venster die tevens zicht op zee biedt.. Er zijn twee slaapkamers met tweemaal een persoonsbed , er zijn tevens nog twee extra megakamers met slaapgelegenheid voor meerdere personen Er zijn ook 2 badkamers , 2 aparte toiletten , bergingen en nog een extra keuken . Ook kan hier gewerkt of gestudeerd worden want bureautafel voorzien van internet aanwezig .
Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging in deze topresidentie op de zeedijk! Ook overal smart tv . Zo'n groot app op de Zeedijk op het Strandplein - Oostende is niet te vinden . Maar dit appartement wordt door surfers toch dikwijls gevonden. U wil ook gezellig samen zijn ?


Opgelet : Prijzen zijn vanaf en kunnen variabel zijn : zie www.immo-bel-air.be

Algemene informatie

Referentie:DT TH 2102
Type:Appartement
Ligging:Vrij uitzicht, Residentieel, Kust
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1971
Op verdieping:7
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Terras:20 m²

Comfort

Gemeubeld:Ja
Kindvriendelijk:Ja
Metro knooppunt:Ja
Bushalte:Ja
Tramhalte:Ja
Winkel:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

informatieplicht

EPC Index:311,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed