Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 153 Amste

€ 850

Luxe flat met frontaal zeezicht centraal op de Zeedijk. Topligging direct aan zee en strand. Strandplein - Oostende Budgetvriendelijk. Max 6 pers


Zeer ruime flat circa 60 M2.
Sublieme grote flat met prachtig frontaal zeezicht! Deze flat werd volledig gestript en er werd subliem afgewerkt aan de hand van maatwerk en duurdere materialen. Ook hier komt de gezelligheid op u af.
Indeling flat ; inkom via gepantserde deur app. , groot terras en goede belichting; extra zon door z'n oriëntatie. Grote living met zeezicht, zeer mooie en praktische keuken , prachtig afgesloten slaaphoek met voldoende licht door glazen deur en de glasdallen zodat privacy ten aanzien van personen die in living slapen optimaal gewaarborgd is . Apart berging , ultra moderne badkamer met inloopdouche. Alle bedden kunnen mooi verborgen worden tijdens de dag. De bedden zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. De slaapgelegenheid is als volgt : 1 tweepersoonsbed in inkomhall , 1 tweepersoonsbed uit kast en nogmaals een tweepersoonsbed die uit de kast komt.
Terrastafel + stoelen zodat u coronavrij kan genieten van de zonsondergang. Zeer centraal gelegen flat bij het strand, winkels en openbaar vervoer.

Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging in deze topresidentie op de zeedijk! Andere voorziening in deze residentie is vuilnisberging op het niveau - 1. De flat is makkelijk te onderhouden want alle vertrekken werden betegeld.
Er is tevens Wifi en smart tv aanwezig. In Oostende is een heel jaar lang van alles te doen . Ook handig om weten is dat alle sportfaciliteiten zich in deze buurt bevinden. Arena KV Oostende , arena Basket Oostende , De Golf , de paardensport , de tennis en zelfs het nieuwe stedelijke zwembad. Als het eens minder weer is zijn er dus voldoende indoor faciliteiten .

Kan gehuurd worden per weekend , mid-week, week, maanden , maanden of langere periode. Indien niet voor langere periode wordt gehuurd zijn de prijzen variabel en kan u deze prijzen zien via Bel Air Holiday terug te vinden op onze site : www.immo-bel-air.be en verdere info kan u bekomen via 059/330.430


Algemene informatie

Referentie:DT TH 2113
Type:Appartement
Ligging:Vrij uitzicht, Aan water, Open ligging, Residentieel, Kust
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1971
Op verdieping:2
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Terras:5 m²

Comfort

Gemeubeld:Ja
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

informatieplicht

EPC Index:107,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed