Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 148 Aache

€ 1 000

App type Aachen 90 m2 Strandplein Oostende . Slaapgelegenheid voor 6 personen. Centraal gelegen en direct aan strand en zee. Topligging. Ook terras zee - en terras zonnekant

App. type 90 M2 doorlopend app - circa 25 meter lang !
Ook dit centraal gelegen appartement in de residentie Los Angeles is gelegen op topligging ! Het appartement is robuust en proper.
Indeling appartement; inkom via gepantserde deur app. , terras enerzijds met frontaal zicht op zee en terras anderzijds langs de zonnezijde. Grote living met zeezicht, praktische aparte keuken met doorgeefluik. Apart toilet, redelijk recente badkamer met douche De slaapgelegenheid is als volgt : 2 tweepersoonsbedden in de zeer grote slaapkamer die gescheiden is door kleerkast met deur . In de living staat een 2 persoons divan-lit . Als extra troef is dat u op de 8ste verdieping ver kan kijken en de nodige privacy heeft. Zeer centraal gelegen appartement bij het strand, winkels en openbaar vervoer.

Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging in deze topresidentie op de zeedijk! Andere voorziening in deze residentie is vuilnisberging op het niveau - 2 en het appartement is ook rolstoeltoegankelijk. Er is toegang via de voorzijde en achterzijde van het gebouw.

Kan dus gehuurd worden per weekend , mid-week, week, maanden , maanden of langere periode. Indien niet voor langere periode wordt gehuurd zijn de prijzen variabel en kan u deze prijzen zien via Bel Air Holiday terug te vinden op onze site : www.immo-bel-air.be en verdere info kan u bekomen via verhuur@immo-bel-air.be

Opgelet : Prijzen zijn vanaf en kunnen variabel zijn : zie www.immo-bel-air.be

Algemene informatie

Referentie:DT TH 2133
Type:Appartement
Ligging:Vrij uitzicht, Aan water, Open ligging, Residentieel, Kust
Type constructie:Traditioneel
Op verdieping:8
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Terras:10 m²

Comfort

Comfort:Digitale tv, Internet
Veiligheid:Toegangscontrole
Gemeubeld:Ja
Snelweg:Ja
NS station:Ja
Bushalte:Ja
Tramhalte:Ja
Winkel:Ja
School:Ja
Kinderopvang:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Lift:Ja
Internet:Ja
Rookdetector:Ja

informatieplicht

EPC Index:321,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld