Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Zeedijk 189 3de /

€ 250 000

Topligging 1 slpk . app met frontaal zeezicht en terras vooraan ! Eersterangsligging. Frontaal Zeezicht ! Voor vlugge beslissers !

Op de Zeedijk, prachtig en breed zeezicht. Alle winkels en openbaar vervoer in de buurt. Door z'n ORIENTATIE vroeg zon en de romantiek komt zo op je af.
Te renoveren appartement op topligging! Uniek aan dit appartement is dat de living in de breedte werd gebouwd en door z'n ligging ook veel zon heeft op terras op de zeedijk. Men kan kijken tot in Frankrijk !
Bestaande uit:
Ruime brede woonkamer, ruime hall, aparte te renoveren keuken met alle comfort, badkamer met ligbad , apart toilet en kelderberging. Achteraan heb je nog een mooi panoramisch zicht. Je kijkt dus steeds boven de achterliggende residentie uit .
Derde verdieping, lift in de residentie! Ook mogelijkheid tot aankoop van een garage in de buurt of in de residentie zelf !

Kopers van het appartement krijgen de eerste kans tot aankoop van laatstgemelde . Kandidaat - kopers die interesse hebben in deze unieke garage apart kunnen hun naam achterlaten op het kantoor. Indien koper app deze niet wenst , wordt u direct gecontacteerd.


In het appartement werd de vloerbekleding en chauffageleidingen reeds vernieuwd. Het schrijnwerk is te vervangen en keuken en badkamer kunnen gerenoveerd worden De renovatie achtergevel is recent uitgevoerd en werd gerenoveerd conform de verplichte renovatieplicht in Vlaanderen.

De renovatie van de voorgevel dient nog te gebeuren. Eenmaal deze is gerenoveerd , zal deze kloeke residentie terug top zijn .... idem de meerwaarde door z'n unieke ligging.

Op Zeedijk kopen en op deze ligging doet u met de ogen dicht. Te voet kan u naar te Stad lopen en de omgeving is ook kindvriendelijk. Alle sporten vindt u in deze buurt In de directe omgeving zijn uiteraard ook veel restaurants Ook in de directe omgeving kan u het openbaar vervoer nemen (tram).

Vrij van gebruik ! Alle ledingen zijn vernieuwd . Alle vloeren werd vernieuwd. Keuken en badkamer werden vernieuwd. Het werkblad van de keuken is zelf in graniet .


Het nieuwe stedelijke zwembad is in de buurt , topvoetbal en basket kan bekeken worden in de buurt , golven doet je ook in de buurt .... Onnodig te zeggen dat het grondgebied Oostende ook een echte toffe stad om te fietsen is.


Ook zeer geschikt voor vakantieverhuur ! Hoge opbrengsten !

Algemene informatie

Referentie:DT TK 2907
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Aan water, Residentieel, Kust
Bewoonbare opp.:74 m²
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2014
Bouwlagen:8
Op verdieping:5
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:1
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Berging:1 m²
Terras:Ja

Comfort

Comfort:Internet
Service:Onderhoud, Schoonmaak
Veiligheid:Toegangscontrole
Gemeubeld:Ja
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
NS station:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Tramhalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja
School:Ja
Kinderopvang:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:PVC
Dak:Plat dak
Gevel:Baksteen
Fundering:Kelder
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Elektrische boiler
Isolatie:Muurisolatie

Kadastrale gegevens

Opmerking:75

informatieplicht

EPC Index:272,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Neen
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed