Immobilia Bel Air & mar'immo

Oostende

Loodsenstraat 15 02.02

€ 219 000

**Charmant Appartement te Koop in Residentie De Barke - Loodsenstraat 15, Oostende**

Welkom in dit prachtige appartement gelegen op de tweede verdieping van de stijlvolle Residentie De Barke, aan de Loodsenstraat 15 in het bruisende Oostende. Dit juweeltje van 80m² biedt een ideale mix van comfort, ruimte en moderne voorzieningen, perfect voor zowel gezinnen als investeerders.

**Hoogtepunten van dit appartement:**

- **Ruime Woonkamer:** De lichte en luchtige woonkamer biedt een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van de dagelijkse momenten. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en geven toegang tot het eerste terras.

- **Moderne Keuken:** De goed uitgeruste keuken nodigt uit tot culinaire creativiteit. Met voldoende kastruimte en moderne apparaten, is koken hier een waar genoegen.

- **Twee Slaapkamers:** Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of als logeerkamers. Beide kamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende opbergruimte.

- **Twee Terrassen:** Geniet van de frisse zeelucht en het uitzicht op de omgeving vanaf niet één, maar twee terrassen. Of u nu van uw ochtendkoffie wilt genieten of 's avonds wilt ontspannen, er is altijd een plekje in de zon of schaduw beschikbaar.

- **Badkamer en Apart Toilet:** De moderne badkamer is uitgerust met een stijlvol bad/douchecombinatie en een wastafelmeubel. Daarnaast is er een apart toilet voor extra gemak.

- **Actueel Verhuurd:** Dit appartement is momenteel verhuurd, wat het een uitstekende investeringskans maakt. Ontvang direct rendement vanaf de eerste dag!

- **Locatie:** Gelegen in de Loodsenstraat, bent u slechts een steenworp verwijderd van het strand, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Oostende biedt een perfecte balans tussen stedelijke gemakken en de serene charme van de kust.

**Samengevat:**

Een instapklaar appartement met twee slaapkamers en twee terrassen in het hart van Oostende. Of u nu op zoek bent naar een nieuw thuis of een slimme investering, dit appartement in Residentie De Barke biedt alles wat u nodig heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit fantastische appartement aan de Belgische kust!

Algemene informatie

Referentie:GO TK 2941
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Bewoonbare opp.:80 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1998
Bouwlagen:4
Op verdieping:2

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:35 m²
Keuken:5 m²

Comfort

Lift:Ja
Internet:Ja
Kabel:Ja
Parlofoon:Ja
Videofoon:Ja

Kadastrale gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 743

informatieplicht

EPC Certificaat Nr.:20210828-0002457379-RES-1
EPC Index:260,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:260,00KWh/jaar
Energielabel:C
Renovatieplicht:Neen
EPC Opmaakdatum:28/08/2021
EPC Geldig tot:28/08/2031
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed