Immobilia Bel Air & mar'immo

Veilig genieten van zon, zee en strand !

Beste vakantieganger,

In tijden van Corona hebben wij het genoegen u mede te delen dat er voor verblijftoeristen extra veiligheidsmaatregelen voor de gezondheid hebben genomen.       Wij hebben het genoegen te melden dat wij op de Zeedijk  in sommige flats of appartementen die over een terras beschikken deze uitgerust zijn met terrasstoelen , een tafeltje  en een parasol.       U wordt dus de mogelijk geboden om veilig in eigen bubbel  op vakantie te gaan.     Informeer gerust  bij de dienst  vakantieverhuur  Bel Air  Holiday  of er nog dergelijke  vakantieverblijven vrij zijn via 059/330.430 of verhuur@immo-bel-air.be      

Cher visiteur,
À l'époque de Corona, nous sommes heureux de vous informer que des mesures de sécurité supplémentaires ont été prises pour les touristes résidents. Nous sommes heureux d'annoncer que dans certains appartements avec terrasse sur le Zeedijk, nous sommes équipés de chaises longues, d'une table et d'un parasol. On vous offre donc la possibilité de partir en vacances en toute sécurité dans votre propre bulle.
 
N'hésitez pas à vous renseigner auprès du service de vacances Bel Air Holiday s'il existe de tels hébergements de vacances disponibles au 059 / 330.430 ou à verhuur@immo-bel-air.be.


Dear tourist,
 
 
In times of Corona, we have the honour to inform you extra  safety measures for your health have been taken.
Certain flats / apartments with terraces on the Zeedijk are equipped with deck chairs, a small table and a parasol.
You are therefore offered the opportunity to go on holiday safely in your own bubble.
Do not hesitate to inquire at the Bel air rental service whether such holiday accommodations are still available via 059 330 430   or  verhuur@immo-bel-air.be
 

Wij zorgen voor u !

Recent werd door de gezondheidsraad beslist om mondmaskers verplicht te maken.
Wij hebben hierop geanticipeerd en bezorgen u graag tijdens uw kantoorbezoek of tijdens de algemene vergaderingen een gelimiteerd exemplaar.

Update corona vanaf 11/05/2020

UPDATE TIJDELIJKE MAATREGELEN N.A.V. CORONA - COVID 19
 
Geachte mede-eigenaars
Beste klanten
 
Zoals u weet kan u altijd  rekenen  op ons !    In deze bijzondere tijden werd uw residentie zowel voor als  tijdens verplichte sluiting   inzake   CORONA – COVID  -19  verder nauwkeurig  opgevolgd.     De eerste  heropstart na verplichte sluiting van alle immo – en syndicuskantoren in België  is binnenkort van kracht  en ook nu kan u op ons rekenen.
 
Via deze mail willen we u nog eens duidelijkheid verschaffen inzake de huidige situatie en gevolgen van de nieuwe
maatregelen getroffen door de overheid, op uw residentie:
Tot nader order blijft het houden van algemene vergaderingen verboden. 
De algemene vergaderingen die tot en met 30 juni 2020 niet kunnen plaatsvinden, kunnen in de periode 01 juli 2020 - 30 november 2020 rechtsgeldig opnieuw ingepland worden.
Heropstart B2C (Business to Consumer) vanaf 11 mei 2020
Dit betekent dat vanaf 11 mei de activiteiten op het terrein kunnen hervatten en het kantoor
opnieuw kan heropenen. De heropstart verloopt evenwel onder strikte voorwaarden, waarbij
zeker al de sociale afstandsregels en hygiëne-maatregelen ten aanzien van personeel en klanten moeten gerespecteerd worden. 
Zoals eerder gecommuniceerd blijft onze dienstverlening 7 op 7 verzekerd en kan u ons blijven bereiken
via het  gebruikelijke telefoonnummer  059/70 50 10 , e-mailadressen en ons online portaal. In die zin wordt, ook vanaf 11 mei 2020, geadviseerd om bezoeken aan het kantoor tot een absoluut minimum te willen beperken. Uiteraard blijft permanentienummer buiten de kantooruren operationeel voor noodgevallen.    Zie  syndicusidentificatiebord inkomhall van uw residentie 0476/88 94 17 of 0474/177.495.
U kan tijdens deze uitzonderlijke en uitdagende periode dus rekenen op syndicuskantoor Agence Mar’immo.
Van zodra het opnieuw toegestaan is om algemene vergaderingen te organiseren, maken wij een planning op en houden we u hiervan op de hoogte. Nu reeds willen wij u ook vragen om graag de nodige flexibiliteit aan de dag te willen leggen om de uitgestelde vergaderingen voor alle belanghebbenden binnen een redelijke termijn na de lockdown georganiseerd te krijgen. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden, zullen de vergaderingen dan ook in een aantal gevallen overdagplaatsvinden en/of gedurende de zomermaanden. Er wordt druk uitgekeken naar mogelijke
oplossingen voor het vlot en veilig laten verlopen van de algemene vergaderingen, met inachtname van alle richtlijnen.
We zijn er ons ten volle van bewust dat deze informatie heel wat vragen bij jullie oproept. Zelf wachten we ook op verdere verduidelijkingen vanwege de overheid en beroepsinstanties. Van zodra meer of nieuwe informatie beschikbaar is, brengen we onze klanten zo snel mogelijk hiervan op de hoogte.
We danken voor jullie begrip ,  blijven tot jullie dienst en wensen u en uw dierbaren vooral een goede gezondheid toe.
Met zonnige groeten,
Het team van Agence Mar’immo BVBA
Het volledige   syndicusteam van bv. Mar’immo

Instructie video Portaalsite

De portaalsite is een absoluut succes geworden bij de mede-eigenaars die geopteerd hebben om op dit programma in te tekenen.
Het vormt een aanvullende tool die de tranparantie in de mede-eigendom optimaliseert.

Hoe het werkt? Bekijk de instructie video. Klik hier voor de video.

Rookmelders te koop via uw syndicus

Sinds 01/01/2020 zijn rookmelders in alle Vlaamse woningen verplicht. Er moet minimaal één rookmelder aanwezig zijn per bouwlaag/verdieping.
 
Uw syndicus Agence Mar'immo bvba biedt haar klanten de mogelijkheid om conforme rookmelders aan te kopen voor 20 EUR + 21% BTW = 24,2 EUR/stuk.
 
In bijlage vindt u de brochure van Wonen Vlaanderen, de technische fiche van de rookmelder én de handleiding van de rookmelder terug.
 
De aangeboden rookmelders voldoen aan de Belgisch-Europese norm NBN EN 14604, alsook zijn deze CE-gekeurd volgens de Europese vereisten.
 
Garantie: 10 jaar op rookmelder en batterij.
 
Conform het Reglement van Interne Orde staan de bewoners zelf in voor de bedrijfszekerheid van de privatieve rookmelders. Indien de syndicus ter
plaatse geroepen wordt voor alarm wegens platte batterij van een rookmelder, dan zal een forfaitaire verplaatsingskost gerekend worden van 50 EUR.
 

Samenstelling site

De site werd samengesteld  met de grootste zorgen.    Foutjes  zijn onvermijdelijk en we zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor deze foutjes.     Mocht u twijfelen aan de correctheid van bepaalde gegevens ,   bel dan steeds  het agentschap  op  voor verdere en juiste info.
 

Maatregelen Corona - COVID 19

Geachte mede-eigenaars
Beste Klanten
 
Overwegend onze bezorgdheid voor de gezondheid van ons cliënteel (dat grotendeels valt binnen de leeftijdscategorie met verhoogd risico) –en eigen medewerkers (syndici begeven zich continu in vergaderingen) zijn we genoodzaakt enkele preventieve maatregelen te nemen.
 
Naar aanleiding van de diverse adviezen die we bekomen hebben van UNIZO, Confederatie van Immobiliën Beroepen en de FOD Volksgezondheid m.b.t. de huidige Corona pandemie streven we  naar het vermijden van onnodige fysiek/persoonlijk contact. Kantoorbezoeken / loketwerking wordt in die zin opgeschort tot de hieronder vermelde datum. UITERAARD KUNNEN ALLE MELDINGEN BLIJVEN GEBEUREN VIA DE GEBRUIKELIJKE TELEFOONNUMMERS EN EMAILADRESSEN. DE SYNDICAFDELING BLIJFT GEWOON ACTIEF EN ZAL EVEN HARD BLIJVEN WERKEN AAN DE LOPENDE DOSSIERS EN DE PERMANENTIE VERZEKEREN.
 
In onze sector is het echter aangewezen om doordachte –en duidelijke beslissingen te nemen.
 
Vermelde maatregelen starten met onmiddellijke ingang en zijn minstens van kracht tot 31/03/2020.
 
We danken u voor uw begrip en blijven tot uw dienst.

CORONA

In het belang van ieders welzijn werken wij gedurende de coronacrisis achter gesloten deuren.
Onze dienstverlening blijft zoals steeds wél doorgaan. U kunt echter altijd een afspraak  maken  na voorafgaandelijke telefoon (voor zover toegestaan) en nog beter  zoals steeds  zijn wij te bereiken via telefoon -telefoonnummer- of per mail.
Dank voor uw begrip en blijf gezond !
 
Middelkerke interieur

Johan wacht op u !

Voor de afwerking van ons kantoor in Middelkerke, lieten we niets aan het toeval over. Een uitnodigend interieur, discrete ruimtes voor onderhandeling, voor de syndicklanten een state of the art vergaderzaal, Breng ons een bezoekje, Zeedijk 107.

Lokale verankering

Immobilia Bel Air NV steunt KV Oostende in goede, maar ook in slechte tijden. Zo wordt uw vastgoedkantoor vermeld op de LED schermen in het hoofdstadium en geniet u mee van de zichtbaarheid met oog op een vloeiend verkoopsproces !
 

Nieuw kantoor te Middelkerke !

We wensen al onze klanten en toekomstige klanten het allerbeste voor het nieuwe jaar. 2020 staat voor ons in het teken van groei. We hebben onze pijlen gericht op Middelkerke, met een ervaren team zullen we de Middelkerkenaars bijstaan voor alle vastgoedtransacties en voor het beheer van de appartementsgebouwen.

Jobs

De autonome bedrijven  nv Immobilia Bel Air     (verhuur – verkoop)  en Bvba    Agence Mar’immo  (syndic) zijn sinds meer dan 25 jaar actief en een vaste waarde op de Oostendse vastgoedmarkt.
 
 
Heden hebben wij met oog op verdere en voortdurende expansie  4  open vacatures.       Ook indien deze vacatures ingevuld  zijn , mag u ingeval u een meerwaarde zou kunnen zijn voor onze bedrijven steeds spontaan uw schriftelijke kandidatuur doorsturen naar  algemeen directeur  mevr. Hilde Malfait   (hilde@agencemarimmo. download vacature

Shirts klaar !

Vanaf heden is het een feit. De volledige jeugdafdeling van KV Oostende speelt hun wedstrijden met deze prachtige shirts met even prachtig en opvallend Immobilia Bel Air NV logo. Succes jongens !

Mede-eigendom made simple video's : Wat bij een schadegeval ?

In onze reeks verduidelijkende video's als eerste hete hangijzer. Wat dient een mede-eigenaar te ondernemen bij het vaststellen van schade in een gebouw ? Wat is de rol van de syndicus, wat is het verloop? Klik hier voor de video

Immo Bel Air nieuwe shirtsponsor van KV Oostende jeugd

Bel Air Immobilia Oostende is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met KVO Se'Academy als een nieuwe shirtsponsor. Afgelopen 25 jaar is Immo Bel Air een vaste waarde geworden in Oostende. Uw partner voor verhuur en verkoop aan zee had de afgelopen jaren de wind in de zeilen en kon naast haar verkoop -en verhuuractiviteiten, via haar autonome syndickantoor Agence Mar'immo BVBA doorgroeien tot de grootste syndicus van Oostende. 

Immobiliën is onze passie ! Vermelde groei was enkel mogelijk geweest door het investeren in talent op de arbeidsmarkt, zowel bestaand talent als talent in wording.

Deze visie trekken we nu door naar een andere passie zijnde voetbal waar we nu ook mee investeren in aanstormend talent. We hopen met deze impuls jonge spelertjes dat extra duwtje in de rug te geven zodoende ze alle kansen krijgen om hun talent te ontwikkelen.

Bovendien zijn we overtuigd dat dit ook onze bedrijvigheid zal stimuleren, KV Oostende is een groeiende merknaam die met de jeugd over gans België verschijnt. De nodige visibiliteit voor Immo Bel Air NV gaat hiermee gepaard.

GO KVO !! Veel succes voor het volgende seizoen !

Syndicbureau investeerde opnieuw in haar klanten!

Naast de digitalisering  investeerde  het syndicbureau Mar'immo  ook in nog betere infrastructuur voor haar syndicusklanten.       De  meeste recente wijziging  is de modulaire vergaderzaal  van het syndickantoor op het Strandplein.        Voortaan kunnen ook vergaderingen van grote gebouwen in een uiterst professioneel kader plaatsvinden (met projectie, schrijftafels ...).   Eveneens kan deze modulaire vergaderzaal   opgesplitst  worden.      Zo kunnen voortaan 2 à  3 vergaderingen  op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.  
 
 
Ook het syndickantoor Agence Mar'immo Stad  investeerde  in een professionele vergaderzaal voor haar klanten naast het reeds bestaande syndickantoor.        Ook hier verlopen  de vergaderingen in een professioneel  discreet kader !
 

Oostendse Bouw-, Immo-, Vakantie- en Verblijfsgids

Kijk naar onze publiciteit in deze gids. download hier