Immobilia Bel Air & mar'immo
terug naar overzicht

CASE STUDY : VME Placide geniet van een nieuwe brievenbusmeubel

zaterdag 30 december 2023
VME Placide geniet van een nieuwe brievenbusmeubel.

In een streven naar vernieuwing en modernisering hebben de eigenaars van VME Placide recentelijk besloten om hun gedateerde inkomhallen nieuw leven in te blazen. Door volmacht te verlenen aan de raad, in samenwerking met de syndicus van Mar'immo, werd er een grondige upgrade geïnitieerd om de inkomsthal te transformeren tot een eigentijdse en stijlvolle ruimte.
 

Een van de meest opvallende verbeteringen betreft de vernieuwing van de deuren, die nu pronken met een modern Shuco-profiel in strak mat zwart. Deze keuze draagt niet alleen bij aan de esthetiek van het gebouw, maar zorgt ook voor een frisse en eigentijdse uitstraling die perfect past bij de stijlvolle ambities van VME Placide.

Een andere belangrijke aanpassing betrof het brievenbusmeubel, dat een volledige make-over heeft ondergaan. In tegenstelling tot het verouderde systeem beschikken de appartementen nu over pakjesbussen, waardoor het ontvangen van pakketten aanzienlijk efficiënter en gestroomlijnder is geworden. Deze welkome verandering heeft geleid tot grote tevredenheid onder de mede-eigenaars, die nu kunnen genieten van een verbeterde en meer georganiseerde ontvangst van hun post en pakketten.

Met tevreden mede-eigenaars is deze opwaardering van de inkomhallen zonder twijfel een "job well done" te noemen. VME Placide kan nu trots uitkijken naar een eigentijdse entree die perfect aansluit bij de moderne levensstijl van haar bewoners.