Immobilia Bel Air & mar'immo
terug naar overzicht

Inkomhallrenovatie VME MARINA

vrijdag 29 december 2023

VME Marina: Een Moderne Transformatie van de Inkomhall

In het hart van het stadscentrum prijkt VME Marina, een appartementsgebouw met minder dan 10 exclusieve wooneenheden. Onlangs heeft de algemene vergadering besloten dat de inkomhall een gedateerde uitstraling had en heeft de syndicus de opdracht gekregen om binnen een vooraf bepaald budget een verfrissende transformatie door te voeren.

Dankzij de uitgebreide ervaring en het brede netwerk van leveranciers van Mar'immo kon de syndicus met vertrouwen aan de slag. Het resultaat is verbluffend, zoals te zien is op de bijgevoegde foto's.

Een strak en tijdloos design heeft de inkomhall van VME Marina nieuw leven ingeblazen, waardoor het gebouw weer voldoet aan hedendaagse normen en stijl. De transformatie is niet alleen een esthetische verbetering, maar benadrukt ook de toewijding van Mar'immo aan kwaliteit en vakmanschap.

De vernieuwde inkomhall is nu een uitnodigende en eigentijdse entree voor de bewoners, die kunnen genieten van een stijlvolle omgeving die perfect past bij de exclusiviteit van VME Marina. Het project is een succesvol voorbeeld van doordacht beheer en professioneel vakmanschap, waarbij de syndicus heeft aangetoond dat een gedateerde ruimte kan worden omgetoverd tot een moderne parel.

Mar'immo blijft zich inzetten voor het verbeteren van de leefomgeving van haar VME's en kijkt uit naar toekomstige projecten waarbij vakmanschap en esthetiek hand in hand gaan.